Heeft uw collega een excellente prestatie geleverd? Nomineer hem of haar dan nu voor de PD Top 100 Beste Ambtenaar!

Publiek Denken organiseert de zevende editie van de PD Top 100 Beste Ambtenaar. Met deze verkiezing wordt de aandacht gevestigd op een beroepsgroep die vooral achter de schermen opereert. We richten de schijnwerper op ambtenaren die een excellente prestatie hebben geleverd. Wie zijn de succesvolle sleutelfiguren bij de overheid? En wat maakt hen tot een voorbeeld voor anderen?

Uitblinker gezocht

Wie volgt Sabine Kern op en mag zichzelf straks de Beste Ambtenaar 2017 noemen? Dat mag u mede bepalen. Nomineer nu een collega waarvan u vindt dat zijn/haar prestaties in de schijnwerper gezet mogen worden. Hij/zij heeft het afgelopen jaar een uitzonderlijke inspanning geleverd en is een voorbeeld voor collega’s.

Er wordt een jury- en publieksprijs uitgereikt. Daarbij wordt onderscheid gemaakt tussen rijksoverheid en decentrale overheden (gemeenten, provincies en waterschappen) en tussen management, beleid en uitvoerend/ondersteunend. Nomineren kan tot 15 oktober aanstaande en is een kleine moeite. Dus, nomineer nu!